.

Steigerhout kopen Noord-Holland

Als u steigerhout wilt kopen in Noord-Holland, dan bent u bij Steigerplank.com aan het juiste adres! Gebruikt, gedroogd, geschaafd; wij leveren alle soorten steigerhout planken in Noord-Holland. Denk aan de steden Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Hoofddorp, maar ook de kleine plaatsen in de provincie. Bestelt u op een werkdag vóór 14.00? Dan kunnen wij de volgende werkdag al leveren! Bestel vandaag nog!

Ruim assortiment planken

Steigerhout is verkrijgbaar in diverse varianten. Geschaafd is zeer strak en maatvast. Wanneer u op zoek bent naar planken met een kleur, heeft u de keuze uit zwart, wit, grijs en old look. Deze zijn hangend gespoten en daardoor vrij van strepen. Voor authentieke planken raden wij gebruikt of geborsteld aan. Top-kwaliteit gebruikt komt rechtstreeks van de bouw. Geborsteld is gebruikt met een extra bewerking, waarbij de structuur van het hout heel mooi naar voren komt. Uiteraard hebben wij ook vers en gedroogd in het assortiment én leveren wij alle soorten steigerhout in Noord-Holland.

Steigerplanken van kwaliteit

De kwaliteit en afmetingen van alle planken op de markt kunnen behoorlijk verschillen. Daarom raden wij altijd aan om goed te kijken naar de gewenste afmetingen. Wij kopen alle producten in op kwaliteit. Zo hebben onze planken standaard een dikte van 3,2 centimeter. Hierdoor zijn ze stevig en hebben ze een lange levensduur. Verder wordt gebruikt altijd handmatig geselecteerd op kwaliteit. Onze medewerkers controleren of de planken geen scheuren bevatten, goed droog zijn en vrij zijn van spijkers en cement. Op deze manier leveren wij alleen het beste steigerhout in Noord-Holland.

Zelf klussen

Een meubelstuk maken met een robuuste uitstraling? Dan is gebruikt hout als basismateriaal zeer geschikt. Bent u een echte klusser? Wanneer u zelf gemakkelijk en snel een meubeltje in elkaar wilt zetten, is het wellicht een idee om een bouwpakket aan te schaffen. Alle planken worden op maat gezaagd en bij u thuis afgeleverd. U hoeft het alleen nog maar in elkaar te zetten! Een kant-en-klaar meubelstuk kopen? Neem dan een kijkje bij onze meubelen.

Steigerhout kopen Noord-Holland?

Wij leveren alle werkdagen in alle provincies door heel Nederland! Wilt u graag een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Deze kunt u opvragen door te bellen naar 0591-575100 of stuur uw aanvraag naar bestelling@steigerplank.com. Ook voor vragen over onze producten en werkwijze kunt u via deze wegen bij ons terecht! Gekramde planken bestellen? Alle informatie hierover vindt u op deze pagina.

Bestel vandaag nog!